Κοινωνικά

Την 13-9-2014 απεβίωσε ο εκλεκτός συνάδερφος Υπλγος (ΔΒ) εα Δανιηλήδης Χαράλαμπος του Κωνσταντίνου,και ετάφη στην Καβάλα.
Το Παρ-μα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά στη σύζυγο,στα παιδιά του και τους λοιπούς συγγενείς και τους εύχετε την από Θεού παρηγοριά.

Την 20-7-2014 ο Λγος εα και εκλεκτός συνάδερφος Κουβαλάκης Διαμαντής και η σύζηγος του Άννα,παντρέψανε την κόρη τους Σοφία στους Φιλλίπους Καβάλας.Το Παρ-μα, τους εύχεται ολόψυχα κάθε ευτυχία στο νέο ζευγάρι και καλούς απογόνους.  
 

Την 14-7-2014 απεβίωσε ο εκλεκτός συνάδερφος Ταξχος (ΔΒ) εα Σιδηρόπουλος Αλέξανδρος του Σάββα,και ετάφη στην Λεκάνη Καβάλας.
Το Παρ-μα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά στη σύζυγο,στα παιδιά του και τους λοιπούς συγγενείς και τους εύχετε την από Θεού παρηγοριά.

Την 2 Οκτ 2013 απεβίωση ο εκλεκτός συνάδελφος και μέλος του Παραρτήματος μας , Ανχης ε.α. Κακουλίδης Παύλος . Το Παράρτημα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο , τα παιδία του και τους λοιπούς συγγενείς και τους εύχετε την από Θεού Παρηγοριά
 
Την 21/7/2013 απεβίωσε ο εκλεκτός συνάδερφος και μέλος του Παραρτήματος Τχης (ΠΖ) ε.α. Φασίτσας Ιωάννης του Παναγιώτου και ετάφη στο κοιμητήριο Καβάλας την 22/7/2013. Το Παράρτημα εκφράζει τα θερμά σηλλυπητήρια στα παιδιά του και τους λοιπούς συγγενείς και τους εύχετε την απο θεού παρηγοριά.

Tην 26 Απρ. 2013 ο Ταξχος εα Ζάχος Γεώργιος και η σύζυγος του Θεοπούλα, απέκτησαν την πρώτη τους εγγονή. Το Παράρτημα τους εύχετε να τους ζήσει και να την καμαρώσουν και νυφούλα.


Την 5 Μαϊ 2013 απεβίωσε ο εκλεκτός συνάδερφος και μέλος του Παραρτήματος Ανχης ε.α Ζάχος Λάμπρος.Το Παράρτημα εκφράζει τα θερμά σηλλυπητήρια στήν σύζυγο,τα παιδιά του και τους λοιπούς συγγενείς και τους εύχετε την απο θεού παρηγοριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου